کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه، گفت: میوه یکی از گروه های مهم هرم غذایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی گوناگون و املاح معدنی از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و همچنین مواد آنتی اکسیدانی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دارد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه، گفت: میوه یکی از گروه های مهم هرم غذایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی گوناگون و املاح معدنی از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و همچنین مواد آنتی اکسیدانی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه؛ مرضیه کامران در این زمینه تصریح کرد: مصرف میوه ها در کاهش احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند؛ فشار خون بالا، اختلالات چربی خون، بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و دیابت نوع دو بسیار موثر است.
وی ادامه داد: میوه های زرد، نارنجی و قرمز منبع غنی از بتاکاروتن هستند و با توجه به اینکه این ماده در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود، می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از سرطان داشته باشد.
کامران در ادامه با اشاره به این نکته که تمام میوه ها منبع خوبی از ویتامین سی هستند، بیان داشت: این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با رادیکال های آزاد که عامل ایجاد سرطان ها هستند، نقش بسزایی دارد.
وی یادآور شد: ویتامین سی(c) علاوه بر نقش مهمی که در پیشگیری از سرطان دارد در تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری ها، ترمیم زخم ها، افزایش جذب آهن و پیشگیری از کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن اهمیت ویژه ای دارد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه خاطر نشان کرد: میوه ها به دلیل دارا بودن فیبر بالا می توانند با کاهش جذب و کاهش روند آزاد شدن قند در خون احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهند.9-5